Q&A

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  • De levertijd van je bestelling bedraagt doorgaans 3-8 werkdagen. Houd er rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van je locatie en eventuele drukte tijdens feestdagen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  • We bieden gratis verzending aan voor bestellingen boven €75,00. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €7,00. Je kunt de specifieke verzendkosten vinden tijdens het afrekenproces.

Kan ik mijn bestelling retourneren als het niet past?

  • Ja, we accepteren retourzendingen als de kleding niet past. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen om je vragen te stellen. Zorg ervoor dat de kleding ongedragen is en alle originele labels en verpakkingen bevatten.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

  • We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen en PayPal. Tijdens het afrekenproces kun je de beschikbare opties zien en je voorkeursmethode selecteren.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

  • Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op info@amarestyle.be of via chat op onze Facebook en Instagram pagina. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Bieden jullie internationale verzending aan?

  • Ja, we bieden internationale verzending aan. Tijdens het afrekenproces kun je je land selecteren en de verzendkosten en levertijd voor internationale bestellingen bekijken.

Wat zijn de maten die jullie aanbieden?

  • We bieden een breed scala aan maten, variërend van XS tot XXL. Bij elk product kun je de beschikbare maten vinden in de maattabel.

Wat is jullie retourbeleid?

  • Ons retourbeleid geeft je 14 dagen de tijd om ongedragen kleding met alle originele labels en verpakkingen te retourneren. Zodra we de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvang je een terugbetaling op het aangegeven bankrekeningnummer die vermeld staat op de retourbon die bij je pakket zit.

Contactformulier